Het campingterrein ligt achter onze woning en zo’n 500 meter van de Waalbandijk en uiterwaarden, in het dorp Boven Leeuwen. De winkels in Beneden Leeuwen is op nog géén 10 minuten afstand fietsen. De camping heeft 23 ruime verharde plaatsen afgebakend met beukenhaagjes, alle zijn voorzien van 6 ampère stroom. Op de plaatsen zijn tevens verharde stroken voor caravan of camper, zodat u altijd waterpas staat. Het grasveld is gelegen op zandgrond en heeft een goede afwatering. De camping is minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn aangezien het sanitair in een wagen is en u een paar trede op moet stappen om binnen te komen.

Voor fietsers is er een mooi trekkersveldje dichtbij de sanitaire voorzieningen en bij de recreatieruimte met overdekt terras en er is een groot trekkersveld waar je heerlijk rustig kunt staan.

De camping is autovrij en auto’s worden geparkeerd op het verharde parkeerterrein aangrenzend aan de camping. Er staan karretjes die u kunt gebruiken om bijvoorbeeld boodschappen naar uw kampeerplaats te brengen.

Er is een mooie recreatieruimte met een biljart, dartbord, diverse spelletjes en leesboeken waar u gebruik van kunt maken. Tevens is er een terrasje, waar u gezellig kunt zitten onder het genot van een drankje. Het is ook mogelijk om onze volledig ingerichte ruime “Pipowagen” te huren met een 2 persoons bedstee, zodat u ook zonder kampeermiddel bij ons kunt overnachten. De pipo wagen is uitgerust met een zitgedeelte (bank en 2 relaxstoelen) eettafel met 4 stoeltjes, keukenblok met 4 pits gasstel, koelkast, keukengerei, waterkoker, koffiezetter, caravan wc en bedstee (140x200).

Op de camping is een overdekte fietsenstalling met voldoende oplaadpunten voor de elektrische fietsen. Ook is er een jeu de boules baan, vergeet dus niet om de jeu de boules ballen mee te nemen. Op de gehele camping is gratis wifi. Op de verharde plateaus kunt u een kleed leggen (geen plastic), op het gras mogen geen kleden worden gelegd. Om het uitzicht van medekampeerders niet te beperken en om een goede doorgang te hebben voor de hulpdiensten zijn luifels aan de voortent niet toegestaan. Wij reserveren geen plaatsnummers maar het is wel mogelijk om een voorkeursplaats aan te geven, daar houden wij dan zoveel mogelijk rekening mee, het is echter geen garantie.

Campers zijn toegestaan echter tot 3500 kg en max. 7 meter, verder zijn er geen faciliteiten voor campers. Het is niet toegestaan om met de camper op en neer te rijden. Bij slecht weer laten wij geen campers op het veld toe. Er is eventueel een verharde plaats waar 2 campers kunnen staan.

Contact

Camping den Hoogenberg
Molenstraat 14 - 6657 BW Boven Leeuwen
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T: +31 487 596 533 | M: +316 531 086 76