• 0
  • 01
  • 02
  • 03
  • 04
  • 05
/ 05
Sanitair

Sanitair

Het sanitair is bij ons niet in een gebouw of unit maar in een grote wagen.

Wifi

Wifi

Op onze camping hebben wij GRATIS WiFi voor onze bezoekers.

De Camping

De Camping

De Camping Het campingterrein ligt achter onze woning en zo'n 500 meter van de waalbandijk en uiterwaarden, maar ook dicht bij het dorp en de winkels.

De camping heeft 24 ruime plaatsen voorzien van 6 ampère stroom, de plaatsen zijn afgebakend met beukenhaagjes. Op de plaatsen zijn verharde stroken voor caravan of camper, zodat u altijd waterpas staat. Het grasveld is gelegen op zandgrond en heeft een goede afwatering.

De camping is autovrij en auto's worden geparkeerd op het verharde parkeerterrein aangrenzend aan de camping. Er staan karretjes die u kunt gebruiken om bv. boodschappen naar uw kampeerplaats te brengen.


Er is een mooie recreatie ruimte met een biljart, dartbord, diverse spelletjes en leesboeken waar u gebruik van kunt maken. Tevens is er een terrasje aanwezig, waar u gezellig kunt zitten.

Ook is het mogelijk om onze volledig ingerichte ruime “pipo” wagen te huren met een 2 persoons bedstee, zodat u ook zonder caravan, camper of tent bij ons kunt overnachten.

Op de camping is een overdekte fietsenstalling met voldoende oplaadpunten voor de elektrische fietsen.

Ook is er een jeu de boules baan, vergeet dus niet om de jeu de boules ballen mee te nemen.

Om een mooie grasmat te behouden zien wij het liefst geen grondtapijt. Alleen het open rubberen doek (1 laag) is eventueel toegestaan.

Wij reserveren geen plaats nummers maar het is wel mogelijk om een voorkeursplaats aan te geven, daar houden wij dan zoveel mogelijk rekening mee.

Campers zijn toegestaan echter tot 3500 kg en max. 6½ meter, verder zijn er geen faciliteiten voor campers. Bij slecht weer laten wij geen campers op het veld toe, er is eventueel een verharde plaats waar 2 campers kunnen staan.

Afdrukken E-mail